ponedeljek, 8. december 2014

Dobre i loše masnoće


Dragi moji,

u četvrtak, 11.12.2014. u 18h, u hotelu Life Design, Balkanska 18, održaće se drugi čas Male Škole Superhrane Nine Kokalj. Očekujemo sve stare a i nove znatiželjne učenike, spremne da otkriju drugačiji način pripremanja hrane, koji će obroke učiniti ukusnijim i zdravijim od onoga što nam moderna prehrambrena industrija nameće.

Na drugom času Male Škole Superhrane pričaćemo o:

- strahu od masnoća i zašto nas on sprečava da budemo zdravi.

- promeni percepcije holesterola.

- industrijskoj propagandi i otrovu margarinu.

- vrstama masnoće i njihovoj pravilnoj upotrebi u kuhinji.

Zvezde degustacionog menija; pod sigurnim vođstvom šefa kuhinje Peđe Krstića, biće:

- Coconut elixir

- Majanske gvakamole

- Tropska skuša

- Bečki avokado

- Ljubavnički mus

Ne zaboravite novac za užinu: 1000 rsd i što pre se prijavite na: supernutritionist@gmail.com i na broj 062 8029041.

Na prvom času smo pričali o ugljenim hidratima, žitaricama i spremali ukusnu hranu. Za sve ljude koji su propustili prvi čas, uskoro ćemo objaviti termin reprize.

Treći čas biće održan 18. decembra. Borićemo se sa zlim šećerom i njegovim uticajima.

Uskoro više detalja o ovome a do tada, vidimo se 11. decembra!

Ni komentarjev:

Objavite komentar